Facebook Image
Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar
Autobedrijf De Baaij | info@autobedrijfdebaaij.nl) aan
Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar
img

Afgelopen jaar was fantastisch. Wij wensen iedereen een nog mooier 2018.

Autobedrijf De Baaij
Uw thuishaven voor uw auto
Welkom
Welkom bij onze maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij. Maandelijks leest u hier een blog, geven we een update uit de garage en zal een occasion uitgelicht worden. Veel leesplezier!

Team Autobedrijf De Baaij
Updates vanuit onze garage
Een gezellige avond uit
Om het jaar goed af te sluiten zijn we afgelopen week met het hele team een avond op pad geweest.

De avond begon bij Beer & Bites, waar we genoten van heerlijke hapjes en bijpassende bieren. We sloten de avond af bij Spijshuis Uylenspieghel, waar we super gegeten hebben.
img
Bedankt voor uw begrip
De afgelopen periode was het erg druk bij Autobedrijf De Baaij, met name door de vele bandenwissels. Om dit in het vervolg te voorkomen zullen we komend jaar de bandenwissels plannen op zaterdagen. Zo kunnen we de doordeweekse drukte wat beter controleren. Wij danken u voor uw begrip tijdens de drukte.
Maak een afspraak
img
Wij wensen u een fantastisch 2018
Het jaar zit er bijna op. 2017 was een waanzinnig jaar voor ons. Er is veel gebeurd, dus hebben we de belangrijkste gebeurtenissen van 2017 op een rijtje gezet.

Wij danken jullie voor dit fantastische jaar en wensen jullie een geweldig 2018.
Bekijk de hoogtepunten
img
img
BLOG: Aftersales column: Schade verdient beter
Het jaar zit er zo goed als op, en dat betekent dat dit de allerlaatste column van Thijs in aftersales is. Het onderwerp? Schadeherstel. Lees hier zijn column.
Lees hier zijn column
Zijn uw ruitenwissers nog in goede staat?
Nederlanders zijn laks met het vervangen van hun ruitenwissers, blijkt uit onderzoek van de Bovag. Maar liefst 96% van de automobilisten vervangt de ruitenwissers te laat. Ruitenwissers dienen elke 12 tot 15 maanden vervangen te worden. In welke staat zijn uw ruitenwissers?
Maak hier een afspraak
Duizend beoordelingen op Klanten Vertellen
Wát een mijlpaal! We hebben afgelopen maand onze duizendste (!) beoordeling ontvangen op Klantenvertellen. En dat niet alleen, we worden ook nog eens door 99% van onze klanten aanbevolen. Hier zijn wij natuurlijk ongelooflijk trots op.

Via deze weg willen we graag iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Dit waarderen we enorm!
Bekijk de beoordelingen
music
Occasion van de maand
MERCEDES C-KLASSE C350 E PLUG-IN HYBRID
Elke maand lichten we hier één occasion uit. Een auto die net wat extra aandacht verdient te krijgen. De occasion van deze maand is de MERCEDES C-KLASSE C350 E PLUG-IN HYBRID. Een prachtige auto, met slechts 7% bijtelling.
De 2.0 liter hybride benzinemotor levert maar liefst 211PK en is voorzien van vele luxe opties. Denk hierbij aan een automatische versnellingsbak, actieve parkeerassistent, navigatiesysteem en xenon verlichting. Een zeer interessante auto, omdat deze auto tot juli 2020 slechts 7% bijtelling heeft.

Interesse? Ook deze Mercedes-Benz is te financieren. Stel dat u het volledige bedrag van €39,950 zou financieren, dan zou het maandbedrag slechts €599,- zijn. Dit is enkel bij volledige financiering, zonder dat hier rekening is gehouden met een eventuele inruil.
Bekijk de Benz
Bekijk alle occasions
3img 2img 1img
img
© 2017 Autobedrijf De Baaij
img img img img
SITEMAP
Home
Over
Occasions
Diensten
Acties
Contact & Openingstijden
Virtuele tour
Maak een afspraak
INFO
Autobedrijf De Baaij

Aldenhof 11-01
6537 AC, Nijmegen
Nederland

info@autobedrijfdebaaij.nl
024-3440424
Stuur deze nieuwsbrief door | Meld u af | Webversie