Facebook Image
Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij
Autobedrijf De Baaij | info@autobedrijfdebaaij.nl) aan
Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij
img

Welkom bij onze maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij.

Autobedrijf De Baaij  
Uw thuishaven voor uw auto
Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij       Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij       Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij
 
Welkom
Welkom bij onze maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij. Maandelijks leest u hier een blog, geven we een update uit de garage en zal een occasion uitgelicht worden. Veel leesplezier!

Team Autobedrijf De Baaij
Updates vanuit onze garage
Wij zijn Autobedrijf van het Jaar 2016-2017!
Velen zijn er al van op de hoogte, sommigen nog niet. We gaan even terug naar het begin. Nadat we voldoende stemmen verzameld hadden om de halve finale te bereiken, was het de beurt aan de vakjury. Er zijn maar liefst 5 mystery shoppers bij ons op bezoek geweest en het bedrijf werd beoordeeld op alle aspecten van de bedrijfsvoering. Met trots mogen wij meedelen dat wij Autobedrijf van het Jaar 2016-2017 zijn! Lees snel verder voor het oordeel van de jury.
Lees het hele verhaal op onze website
img
Naamswijziging Autobedrijf Van Gool naar Autobedrijf De Baaij
Het is 1989 en we bevinden ons aan de Aldenhof in Nijmegen. William van Gool richt hier Autobedrijf Van Gool B.V. op. In 2010, na 20 mooie en succesvolle jaren vond William het tijd om het stokje over te dragen. Aan Thijs, die deze uitdaging maar al te graag aan ging en die met veel toewijding het stokje heeft overgenomen. Gekozen werd om voorlopig dezelfde naam te blijven hanteren, maar na 6 jaar werd het tijd voor een volgende stap.

Wij gaan verder onder een nieuwe naam en een nieuwe uitstraling, maar met de vertrouwde kwaliteit die u van ons gewend bent.

Lees verder over onze naamswijziging
Versterking van het team
Sinds 1 oktober is Gijs ons team komen versterken. Hij is verantwoordelijk voor de receptie en u zult hem dus regelmatig aan de telefoon krijgen. En dit kan nog wel eens voor verwarring zorgen. Het is namelijk niet Thijs, maar Gijs aan de telefoon!
img
img
 
Johan weet raad
Wintercheck tips
Er écht voor mensen zijn is wat wij belangrijk vinden. Klanten die meer dan tevreden de deur uit lopen, dat is waar wij gelukkig van worden. Maar ook als klanten even niet bij ons in de garage zijn, willen wij hen zo goed mogelijk helpen. Om die reden publiceren wij voortaan elke maand een blog.
Lees verder
Wintercheck
De koudste tijd van het jaar is weer aangebroken. Wij willen u graag veilig op weg helpen, dus bieden we tijdens de wintermaanden een wintercheck aan.
Hierbij wordt uw auto gecontroleerd op meer dan 30 punten.
Doe de wintercheck
Afspraak maken
Maak hier direct een afspraak via onze website. Vink 'wintercheck' aan en selecteer de datum die het beste uitkomt. Een wintercheck kost slechts €29,50.

 
Maak een afspraak
music
Occasion van de maand
BMW 3-serie GT 320DA M Sport Edition Automaat
Elke maand lichten we hier één occasion uit. Een auto die net wat extra aandacht verdient te krijgen. De occasion van deze maand is een mooie BMW 3-serie GT, met een m-sportpakket. De auto is voorzien van allerlei luxe opties als parkeersensoren, xenon-verlichting, lichtmetalen velgen en een panoramadak. De 2.0 liter diesel motor met 190pk zorgt voor genoeg zelfvertrouwen bij het stoplicht.
Bekijk ons occasion aanbod
3img 2img 1img
img
© 2017 Autobedrijf De Baaij
img img img img
SITEMAP
Home
Over
Occasions
Diensten
Acties
Contact & Openingstijden
Virtuele tour
Maak een afspraak
INFO
Autobedrijf De Baaij

Aldenhof 11-01
6537 AC, Nijmegen
Nederland

info@autobedrijfdebaaij.nl
024-3440424
Stuur deze nieuwsbrief door | Meld u af | Webversie
Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij