Facebook Image
Paardrijden, dansen en skaten met SCA
Sport & Cultuur Amstelveen | sportcultuurkaartamstelveen@groupcard.nl) aan
Paardrijden, dansen en skaten met SCA Paardrijden, dansen en skaten met SCA Paardrijden, dansen en skaten met SCA Paardrijden, dansen en skaten met SCA
Bekijk de nieuwsbrief online   facebook    instagram
Paardrijden, dansen en skaten met SCA
HOME    KIDS    TEENS

Komen je kids ook dansen bij SKDA?
Komen je kids ook dansen bij SKDA?
Streetdance, hiphop of ballet
Elke week zijn er diverse danslessen voor verschillende leeftijden te volgen bij SKDA. Willen je kids graag eens deelnemen aan deze danslessen? Dat kan! Je hoeft ze alleen maar in te schrijven.
Klik hier om ze in te schrijven

Zijn jouw kids echte skaters?
Zijn jouw kids echte skaters?
Schrijf ze nu in voor skatelessen
Willen je kids graag leren skaten? Of willen ze hun skatevaardigheid verbeteren? This is Soul organiseert elke donderdag inline skateles voor kinderen tot 14 jaar. De inline skatelessen zijn te volgen tot de zomervakantie. Willen ze liever een losse les volgen? Dan kan dit natuurlijk ook. Hebben je kids een SCA-lidmaatschap? Dan zijn de lessen gratis.
Klik hier om ze in te schrijven

Kom paardrijden bij Funny Horse
Kom paardrijden bij Funny Horse
De hele maand mei paardrijplezier
Zijn jouw kinderen ouder dan 6 jaar, echte paardenliefhebbers en hebben zij altijd al willen paardrijden? Kom dan snel eens langs bij Funny Horse en volg nu paardrijlessen voor een aantrekkelijke prijs. De kids betalen dankzij het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen alleen een eigen bijdrage van slechts €4,- per les.
 
Klik hier om ze in te schrijven
 
 
contact
home-icon Sport & Cultuur Amstelveen
phone-icon +31 (0) 88 858 51 00
email-icon info@sportbedrijfamstelveen.nl
Over deze e-mail
Voor de activiteiten, en de bijbehorende aanbiedingen, kan een lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen vereist zijn. Je ontvangt deze mail omdat je op onze mailinglijst staat ingeschreven. Mocht je je willen uitschrijven, klik dan hier.