Facebook Image
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
Autobedrijf De Baaij | info@autobedrijfdebaaij.nl) aan
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
img

Welkom bij onze maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij.

Autobedrijf De Baaij  
Uw thuishaven voor uw auto
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij       Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij       Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
 
Welkom
Welkom bij onze derde, maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij. Maandelijks leest u hier een blog, geven we een update uit de garage en zal een occasion uitgelicht worden. Veel leesplezier!

Team Autobedrijf De Baaij
Updates vanuit onze garage
Autobedrijf van het Jaar 2016-2017 presentatie
Dit jaar zijn de puzzelstukjes in elkaar gevallen voor Autobedrijf De Baaij. Het jaar dat we BOVAG Autobedrijf van het Jaar 2016-2017 werden. Fantastisch natuurlijk. We zijn er vanzelfsprekend ook erg trots op!

Deze geweldige eer is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. Afgelopen maandag 3 april heeft Thijs een presentatie gegeven aan een groep van ongeveer 50 man. Een gevarieerd publiek met voornamelijk collega (automotive)ondernemers en stakeholders van de BOVAG.
img
Voorafgaand aan deze presentatie was er een heerlijk door Helden verzorgd diner. Met natuurlijk de welverdiende borrel er achteraan. Het was een zeer geslaagde avond. Wij willen graag iedereen nogmaals bedanken die bijgedragen heeft aan dit succes. We hebben weer genoten!
Zoekopdrachten
Wij hebben een aantal mooie occasions op de website staan, maar zit uw perfecte auto er nog niet bij? Wij gaan graag voor u op zoek naar uw droomauto. Via de website kunt u uw wensen opgeven, zodat wij direct aan de slag kunnen. Uiteraard geheel vrijblijvend.
Zoekopdracht aanvragen
img
Vrienden van Stamceldonorbank
Thijs is onlangs toegetreden tot het bestuur van De Vrienden van Stamceldonorbank. Dit is een actief ondernemersnetwerk dat zich al jaren heeft verbonden aan een goed doel: het belangrijke werk van Matchis. Bezoek de website voor meer informatie.
Lees meer
img
Win een auto t.w.v. €10.000
Bosch Car Service heeft weer een unieke actie. U kunt namelijk een auto winnen ter waarde van €10.000. Dat zou toch wat zijn… Om kans te maken op deze geweldige prijs hoeft u niet veel te doen. De volgende keer dat u een afspraak maakt bij Autobedrijf De Baaij kunt u dat via Bosch Car Service doen. Dat kan via deze website. Na het maken van deze afspraak maakt u al kans op deze auto!
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
NIEUW: VIDEO
Misschien heeft u hem al op onze Facebook pagina gezien. Onze nieuwe video waarin een occasion net wat meer wordt uitgelicht. Bekijk de video hier:
music
img
 
Johan weet raad
Bandzaken
Uw auto, en alles wat eromheen zit, moet in topconditie zijn. Zo ook de banden onder uw auto. Wij raden daarom aan om zo af en toe een bandencheck te doen. In Johan Weet Raad legt Johan uit waarom.
Klik hier voor de blog
Bandenwissel
Het is belangrijk dat de banden in goede staat zijn, maar de banden moeten ook passen bij het seizoen. We lopen in de winter immers ook niet met een korte broek toch? Ook voor de auto is het van belang dat deze wordt ‘aangekleed’ naar het seizoen.
Doe de zomercheck
Doe de bandenwissel
Maak direct een afspraak bij ons. Dit kunt u doen via onze website of door te bellen naar 024-3440424. We kijken dan welke datum en tijd het beste voor u uitkomt. Na de bandenwissel kunt u weer onbezorgd genieten van veilige kilometers met dit weer.
Maak een afspraak
music
Occasion van de maand
Citroën DS3 1.2 Puretech 82 Business
Elke maand lichten we hier één occasion uit. Een auto die net wat extra aandacht verdient te krijgen. De occasion van deze maand is de CITROEN DS3 1.2 PURETECH 82 BUSINESS. Deze mooie en vooral stoere DS3 is gebouwd in juni 2013 en heeft pas 60.167 kilometer op de teller staan. De stoere uitstraling van de auto wordt bepaald door de witte kleur en de donkere accenten. De auto is voorzien van allerlei luxe: een regensensor, navigatiesysteem, lichtmetalen velgen en elektrisch inklapbare spiegels.

Bel voor een afspraak met Thijs de Baaij op 024-3440424. Wij hopen u snel te ontmoeten in onze huislijke showroom voor een kennismaking en een proefrit in de Aldenhof 1101 in Nijmegen.
Bekijk ons occasion aanbod
3img 2img 1img
img
© 2017 Autobedrijf De Baaij
img img img img
SITEMAP
Home
Over
Occasions
Diensten
Acties
Contact & Openingstijden
Virtuele tour
Maak een afspraak
INFO
Autobedrijf De Baaij

Aldenhof 11-01
6537 AC, Nijmegen
Nederland

info@autobedrijfdebaaij.nl
024-3440424
Stuur deze nieuwsbrief door | Meld u af | Webversie
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij