Facebook Image
Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij
Autobedrijf De Baaij | info@autobedrijfdebaaij.nl) aan
Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij
img

Welkom bij onze maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij.

Autobedrijf De Baaij  
Uw thuishaven voor uw auto
Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij       Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij       Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij
 
Welkom
Welkom bij onze tweede, maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij. Maandelijks leest u hier een blog, geven we een update uit de garage en zal een occasion uitgelicht worden. Veel leesplezier.

Team Autobedrijf De Baaij
Updates vanuit onze garage
Snertrit 2017 groot succes
De afgelopen 7 jaar organiseert de OSRN namens NEC de jaarlijkse snertrit. Dit netwerkevent is een mooie kans voor ondernemers uit de regio om elkaar te leren kennen. Bij de welbekende snertrit rijden verschillende partners van NEC in beschikbaar gestelde auto’s naar sponsors van de Nijmeegse club. Autobedrijf de Baaij is een trotse partner van de snertrit. Mede door onze auto’s was ook deze editie weer een groot succes.
Autobedrijf De Baaij naar PSV tegen NEC
Autobedrijf De Baaij is een trouwe sponsor van voetbalclub NEC. Toen de kans zich voordeed om NEC te ondersteunen tegen regerend landskampioen PSV hoefde ons team geen twee keer na te denken. Met het hele team is Autobedrijf De Baaij afgereisd naar Eindhoven om deze wedstrijd bij te wonen. Een geslaagd uitje met het team, zo getuigt de foto!
img
Artikel in Fieldwork Foundation.
Autobedrijf De Baaij is één van de hoofdsponsoren van Fieldwork Foundation. Fieldwork Foundation is een stichting die als missie heeft om het leed in de regio te bestrijden. Fieldwork Foundation heeft onlangs een magazine uitgebracht waar aandacht aan ons besteed wordt.
Lees hier meer over Fieldwork Foundation
img
img
 
De haal- en brengservice
Gemiddeld worden er bij ons 5 auto’s per dag opgehaald, voor mensen die op hun werk moeten zijn. Van Maastricht tot Maarssen, wij gaan ver voor onze klant. Bij het maken van de afspraak voor de reparatie, spreken we ook uw planning door. Wij zorgen er dan voor dat u op de plaats van bestemming komt en ‘gewoon’ naar uw werk kunt. Terwijl u aan het werk bent houden wij ons bezig met de reparatie van uw auto.
Lees verder
Vloeistofcheck
Het is belangrijk dat uw auto in topconditie is. Hiervoor zijn verschillende checks van belang. Bijvoorbeeld de vloeistofchecks. Bij de vloeistofcheck worden alle vloeistoffen in uw auto nagekeken en waar nodig bijgevuld.
Doe de vloeistofcheck
Afspraak maken
Maak hier direct een afspraak via onze website. Selecteer de dienst en de datum die het beste uitkomt. Een vloeistofcheck voor klanten is altijd gratis! Het eventueel bijvullen brengt echter wel kosten met zich mee.
Maak een afspraak
music
Occasion van de maand
Volvo V40 2.0 D2 OCEAN RACE CROSS COUNTRY
Elke maand lichten we hier één occasion uit. Een auto die net wat extra aandacht verdient te krijgen. De occasion van deze maand is de Volvo V40 2.0 D2 OCEAN RACE CROSS COUNTRY, met glazen panoramadak. De auto is voorzien van allerlei luxe opties als parkeersensoren, xenon-verlichting, lichtmetalen velgen en stoelverwarming. Deze Volvo V40 is in 2015 gebouwd en heeft pas 35.000 km op de teller staan. Hij is dus nog zo goed als nieuw. Bekijk 'm in onze showroom.
Bekijk ons occasion aanbod
3img 2img 1img
img
© 2017 Autobedrijf De Baaij
img img img img
SITEMAP
Home
Over
Occasions
Diensten
Acties
Contact & Openingstijden
Virtuele tour
Maak een afspraak
INFO
Autobedrijf De Baaij

Aldenhof 11-01
6537 AC, Nijmegen
Nederland

info@autobedrijfdebaaij.nl
024-3440424
Stuur deze nieuwsbrief door | Meld u af | Webversie
Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij