Bekijk de nieuwsbrief online
Bent u al bekend met deze partners van Mantelzorgpas?
HOME    MANTELZORGPAS
Bent u al bekend met deze partners van Mantelzorgpas?
U heeft sinds deze week nog €  op uw Mantelzorgpas met kaartnummer:  
 

Met dit tegoed kunt u betalen bij aangesloten partners en van extra mantelzorgpasvoordeel en acties genieten. Kijk op de site voor de actuele partnerlijst en acties.

't Pannekoekenhuisje
't Pannekoekenhuisje
Ouderwets genieten van een pannenkoek?
Wilt u uzelf ook eens verwennen met een overheerlijk, ambachtelijk gebakken pannenkoek? ’t Pannekoekenhuisje aan de Koningin Wilhelminaboulevard (15a/b) biedt u keuze uit wel 85 verschillende soorten pannenkoeken. Betaal met de Mantelzorgpas en ontvang maar liefst 20% korting op uw pannenkoek.
Bekijk nu de openingstijden

Yoga Noordwijk
Yoga Noordwijk
De complete ervaring
Kom helemaal tot uzelf in een oase van rust. Yoga Noordwijk helpt u een verbinding tussen lichaam en bewustzijn teweeg te brengen. Normaal gesproken is het niet mogelijk om losse lessen te volgen, echter met de Mantelzorgpas Noordwijk wel. U ontvangt daarbij ook nog eens 15% voordeel.
Bekijk de lestijden

Hoek's Vis
Hoek's Vis
Gezonde visgerechten
Hoe belangrijk uw gezondheid is, weet u als mantelzorger als geen ander. Vis is zowel gezond, lekker en ook nog eens gemakkelijk te bereiden. Laat u eens adviseren bij Hoek’s Vis, want voor elke gelegenheid bestaat er wel een passend visgerecht. En door te betalen met uw Mantelzorgpas, krijgt u ook nog eens 10% korting op uw aankoop!
Meer over Hoek's Vis

Steunpunt Mantelzorg Noordwijk
Steunpunt Mantelzorg Noordwijk
Vragen over mantelzorgondersteuning?
Steunpunt Mantelzorg Noordwijk biedt een zo breed mogelijke ondersteuning aan mantelzorgers. Als mantelzorger is het steunpunt de locatie voor allerlei vragen/zaken omtrent mantelzorg. Ook organiseert het steunpunt, speciaal voor mantelzorgers, allerlei bijeenkomsten en cursussen. Doel is voorlichting, preventie en de uitwisseling van ervaringen of het leren van vaardigheden.
Meer over het Steunpunt Mantelzorg Noordwijk
contact
home-icon Mantelzorgpas Noordwijk
Contact
Over deze e-mail
Je ontvangt deze omdat je op onze mailinglijst staat ingeschreven. Liever uitschrijven? Klik dan hier.