Facebook Image
Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij
Autobedrijf De Baaij | info@autobedrijfdebaaij.nl) aan
Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief Autobedrijf De Baaij
img

Sinterklaas is weer in het land. Dus kinderen kunnen vanaf vandaag hun schoen zetten bij Autobedrijf De Baaij.

Autobedrijf De Baaij
Uw thuishaven voor uw auto
Welkom
Welkom bij onze maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij. Maandelijks leest u hier een blog, geven we een update uit de garage en zal een occasion uitgelicht worden. Veel leesplezier!

Team Autobedrijf De Baaij
Updates vanuit onze garage
Koude kilometers
Brr, de koude decembermaand staat voor de deur. Koude kilometers onderweg naar het werk, school of sportclub. Bent u al klaar voor de winter? En verzekeringstechnisch?

In deze nieuwsbrief geven we uitleg over de komende wintermaanden. Zo leest u wat wel en niet vergoed wordt door uw verzekeraar en lichten wij de verzekering van Carmeleon uit. En onze Eend? Die blijft lekker warm binnen.
img
Sinterklaas kapoentje
Kinderen kunnen sinds vorige week hun versierde schoen zetten bij Autobedrijf De Baaij. Via onderstaande link kun je een tekening van een schoen downloaden. Na het uitprinten kan deze schoen versierd en in elkaar geknutseld worden. Alle kinderen krijgen een klein cadeau'tje. En de aller allermooiste kan ook nog wat leuks winnen! Geen zin om te knutselen? Ook een eigen schoen mag gezet worden.
Download tekening
img
Telefoon opladen
Wist u dat Autobedrijf De Baaij een handige USB-oplader heeft voor uw telefoon? Als u dus even moet wachten op uw auto, kunt u uw telefoon weer volladen zodat u weer vol energie op pad kunt.

Ook hebben we goede Wi-Fi, lekkere koffie en kunt u een verse appel pakken.
Maak een afspraak
img
img
BLOG: De winter: wat wordt wel en wat wordt niet vergoed?
De winter kan veel schade brengen. Denk bijvoorbeeld aan ruitschade door een flinke hagelbui. Lees hier alles over schadevergoeding in de winter.
Lees hier onze blog
Bereken uw premie online
Het einde van het jaar is aangebroken. We stappen over van energieleverancier en kiezen een andere zorgverzekeraar. Maar hoe zit het met uw huidige autoverzekering? Hoe hoog is uw premie eigenlijk? Overstappen kan u geld schelen. De hoogte van uw (nieuwe) premie bij onze verzekeraar is eenvoudig via onze website te berekenen. Wellicht kan het goedkoper. Bereken het nu!
Bereken nu
Verzekering aanvragen
Wist u dat u via onze website een verzekering voor uw auto aan kunt vragen? Autobedrijf De Baaij zal u helpen met het vinden van de passende dekking. Zo weet u zeker dat u altijd goed verzekerd bent. Bezoek onze website voor meer informatie.
Bekijk de mogelijkheden
music
Occasion van de maand
AUDI A6 2.0 TDI 190PK
Elke maand lichten we hier één occasion uit. Een auto die net wat extra aandacht verdient te krijgen. De occasion van deze maand is de AUDI A6 2.0 TDI 190PK. Een zeer luxe en stijlvolle auto.
En het is niet zomaar een Audi A6. Het betreft hier namelijk een Ultra Premium Edition, dus de auto is voorzien van vele luxe opties. Denk hierbij aan een vol leder S-Line sportinterieur, 20 inch lichtmetalen velgen en het Audi Multimedia systeem (navigatie, radio plus en acht luidsprekers). Bovendien levert de degelijke Duitse dieselmotor 190PK.

Interesse? Ook deze Audi A6 is te financieren. Stel dat u het volledige bedrag van €49.900 zou financieren, dan zou het maandbedrag slechts €749,- zijn. Dit is enkel bij volledige financiering, zonder dat hier rekening is gehouden met een eventuele inruil.
Bekijk de Audi
Bekijk alle occasions
3img 2img 1img
img
© 2017 Autobedrijf De Baaij
img img img img
SITEMAP
Home
Over
Occasions
Diensten
Acties
Contact & Openingstijden
Virtuele tour
Maak een afspraak
INFO
Autobedrijf De Baaij

Aldenhof 11-01
6537 AC, Nijmegen
Nederland

info@autobedrijfdebaaij.nl
024-3440424
Stuur deze nieuwsbrief door | Meld u af | Webversie