Facebook Image
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
Autobedrijf De Baaij | info@autobedrijfdebaaij.nl) aan
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
img

Welkom bij onze maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij.

Autobedrijf De Baaij  
Uw thuishaven voor uw auto
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij       Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij       Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
 
Welkom
Welkom bij onze negende, maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij. Maandelijks leest u hier een blog, geven we een update uit de garage en zal een occasion uitgelicht worden. Veel leesplezier!

Team Autobedrijf De Baaij
Updates vanuit onze garage
Metamorfose leenfietsen
Onze 3 leenfietsen hebben een metamorfose ondergaan en zijn nu voorzien van mooie Autobedrijf De Baaij stickers. Met deze fietsen kunt u tijdens een reparatie even lekker sportief naar huis of naar het werk fietsen.

Ook een rondje fietsen op deze fiets? Plan dan snel een afspraak in onze werkplaats en wie weet krijgt u deze leenfiets mee!
img
Plan uw proefrit digitaal
Heeft u een occasion op het oog? En bent u benieuwd of dit écht de auto is die u zoekt? Plan dan nu eenvoudig uw proefrit in. Dit doet u online, via onze website. Kies uw gewenste auto, geef uw voorkeur voor een datum en tijd aan, laat uw contactgegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.
Plan hier uw proefrit
img
100% onderhouden
Afgelopen maand heeft Thijs een contract getekend met 100% onderhouden. Draagt een occasion dit label? Dan betekent dit dat deze occasion een sluitende onderhoudshistorie heeft.

Dit biedt meer zekerheid voor onze klanten, omdat de kans op onverwachte onderhoudskosten en stilstand een stuk kleiner is bij een 100% onderhouden auto. Meer weten? Houd dan onze website in de gaten. Later meer.
Bekijk hier de website
img
img
BLOG: Giel geeft tips
Bandenspecial
De banden van uw auto zijn de enige die daadwerkelijk contact hebben met het wegdek. Belangrijk om hier wat extra aandacht aan te schenken.
Lees de tips van Giel
Bandenwissel
Het begint steeds kouder te worden en koning winter klopt op de deur. Tijd om de zomerbanden te vervangen door de veel veiligere winterbanden. Een bandenwissel bij Autobedrijf De Baaij kost slechts €35,00,- excl. BTW. Bij een bandenwissel controleren wij altijd de staat van de band. Is de band aan vervanging toe? Dan maken we een vrijblijvend voorstel voor het leveren van nieuwe banden.
Maak nu een afspraak
Bandenopslag
‘Maar waar laat ik mijn zomerbanden…?’ Gewoon bij Autobedrijf De Baaij. In onze bandenopslag worden uw zomerbanden veilig opgeslagen en bewaard tot het warmere weer. Het opslaan van de banden kost €35,- per seizoen.
Neem contact op
music
Occasion van de maand
Citroën DS3 1.6 THP SPORT CHIC
Elke maand lichten we hier één occasion uit. Een auto die net wat extra aandacht verdient te krijgen. De occasion van deze maand is de Citroën DS3 1.6 THP SPORT CHIC. Een zeer stoere, leuke en compacte auto.
Sport en Chic, de naam zegt eigenlijk al genoeg. De Franse 1.6 benzinemotor levert maar liefst 155PK en aan de binnenkant vinden we allerlei luxe opties. Denk aan een parkeercamera, navigatiesysteem en een Hi-Fi-systeem met subwoofer. Tot slot kan bijna het volledige dak open, zodat u er ook nog een cabrio van kunt maken.

Interesse? Ook deze Citroën is te financieren. Stel dat u het volledige bedrag van €15.950 zou financieren, dan zou het maandbedrag slechts €239,25 zijn. Dit is enkel bij volledige financiering, zonder dat hier rekening is gehouden met een eventuele inruil.
Bekijk de Citroën
Bekijk alle occasions
3img 2img 1img
img
© 2017 Autobedrijf De Baaij
img img img img
SITEMAP
Home
Over
Occasions
Diensten
Acties
Contact & Openingstijden
Virtuele tour
Maak een afspraak
INFO
Autobedrijf De Baaij

Aldenhof 11-01
6537 AC, Nijmegen
Nederland

info@autobedrijfdebaaij.nl
024-3440424
Stuur deze nieuwsbrief door | Meld u af | Webversie