Facebook Image
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
Autobedrijf De Baaij | info@autobedrijfdebaaij.nl) aan
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
img

Welkom bij onze maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij.

Autobedrijf De Baaij  
Uw thuishaven voor uw auto
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij       Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij       Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
 
Welkom
Welkom bij onze vierde, maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij. Maandelijks leest u hier een blog, geven we een update uit de garage en zal een occasion uitgelicht worden. Veel leesplezier!

Team Autobedrijf De Baaij
Updates vanuit onze garage
Bent u al helemaal klaar voor de zomer?
De lente is alweer in volle gang. Veel zon en lekkere temperaturen hebben we nog weinig gezien, maar deze zitten eraan te komen. Voor u als bestuurder heeft dit als het goed is ook betekenis. Bij warme temperaturen horen vanzelfsprekend ook de snikhete auto’s, verkoelende airco en open daken. Maar werkt uw airco nog wel optimaal? Bent u toevallig op zoek naar een cabrio voor de geweldige rijervaring van het open dak? In deze nieuwsbrief zoomen we in op deze thema’s die horen bij de zon en de zomer die komen gaat.
Doe de zomercheck
img
Op zoek naar een nieuwe auto voor de zomer? Laat ons uw droomauto vinden.
Eindelijk! De tijd van de open autodaken is weer aangebroken. Helaas zijn niet alle auto’s voorzien van deze luxe. Sterker nog, de meerderheid van de auto’s heeft dit niet. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u dus op zoek gaat naar een vertrouwde vierwieler die wél met het dak open kan rijden. Deze zoektocht valt over het algemeen niet mee. Waar begin je met zoeken? Het antwoord daarop is heel simpel: bij Autobedrijf De Baaij natuurlijk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in een auto rijdt waar hij of zij zich prettig in voelt. Daarom gaan wij graag voor u op zoek naar uw droomauto.
Zoekopdracht aanvragen
img
Op zoek naar een nieuwe auto voor de zomer? Laat ons uw droomauto vinden.
Bosch Car Service heeft weer een unieke actie. U kunt namelijk een auto winnen ter waarde van €10.000. Dat zou toch wat zijn… Om kans te maken op deze geweldige prijs hoeft u niet veel te doen. De volgende keer dat u een afspraak maakt bij Autobedrijf De Baaij kunt u dat via Bosch Car Service doen. Dat kan via deze website. Na het maken van deze afspraak maakt u al kans op deze auto!
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
img
Johan weet raad
Airco tips
Nu de zomer voor de deur staat is een goed werkende airco meer dan welkom. Wist u dat de conditie van uw airco na verloop van tijd afneemt? En dat de airco de oorzaak kan zijn van muffe geurtjes in uw auto? In deze blog geeft Johan allerlei handige tips voor een optimale werking van de airco.
Klik hier voor de blog
Airco controle
Bent u niet helemaal zeker van de conditie van de airco in uw auto? Of weet u al zeker dat de conditie niet meer optimaal is? Maak dan nu snel een afspraak bij ons in de garage. Onze monteurs zorgen ervoor dat de airco weer koele, gezonde lucht blaast.
Doe de zomercheck
Doe de zomercheck
Bent u van plan om binnenkort veel kilometers te maken? Dan is het prettig om zeker te weten dat uw auto in topconditie verkeert. Op onze site vindt u handige tips om uw auto zelf na te kijken, maar u kunt ook een afspraak bij ons maken.
Maak een afspraak
music
Occasion van de maand
Fiat 500 1.4 16V ABARTH 595 Turismo 165 PK
Elke maand lichten we hier één occasion uit. Een auto die net wat extra aandacht verdient te krijgen. De occasion van deze maand is de Fiat 500 Abarth. Deze mooie en vooral stoere Fiat is gebouwd in 2016 en heeft pas 15.651 kilometer op de teller staan. Zo goed als nieuw dus! Het grijs metallic geeft dit model de chique uitstraling die dit model verdient. De 165 PK zorgt voor zelfvertrouwen bij het stoplicht. Heel veel vertrouwen zelfs. Benieuwd geworden naar hoe deze auto er in het echt uitziet? Of hoe de Fiat 500 Abarth rijdt? Bel dan voor een afspraak met Thijs de Baaij op 024-3440424. Wij hopen u snel te ontmoeten in onze huiselijke showroom voor een kennismaking en een proefrit.
Wilt u met het oog op de stijgende temperaturen wel eens met een open dak rijden? Ook daarvoor heeft Autobedrijf De Baaij de perfecte oplossing. Namelijk de Saab 9-3 2.0T S Luxury. De Saab is voorzien van leren bekleding en stijlvolle velgen. Benieuwd naar deze cabriolet? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.
img
Bekijk ons occasion aanbod
3img 2img 1img
img
© 2017 Autobedrijf De Baaij
img img img img
SITEMAP
Home
Over
Occasions
Diensten
Acties
Contact & Openingstijden
Virtuele tour
Maak een afspraak
INFO
Autobedrijf De Baaij

Aldenhof 11-01
6537 AC, Nijmegen
Nederland

info@autobedrijfdebaaij.nl
024-3440424
Stuur deze nieuwsbrief door | Meld u af | Webversie
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij