Facebook Image
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
Autobedrijf De Baaij | info@autobedrijfdebaaij.nl) aan
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
img

Welkom bij onze maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij.

Autobedrijf De Baaij  
Uw thuishaven voor uw auto
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij       Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij       Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
 
Welkom
Welkom bij onze vijfde, maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij. Maandelijks leest u hier een blog, geven we een update uit de garage en zal een occasion uitgelicht worden. Veel leesplezier!

Team Autobedrijf De Baaij
Updates vanuit onze garage
Zomerse temperaturen
In de vorige nieuwsbrief hebben we veel aandacht besteed aan de zomer. En dat is niet onopgemerkt gebleven! De afgelopen weken hebben wij de werkplaats vol gehad met allerlei zomerse afspraken. Denk aan een zomercheck, aircocheck en een onderhoudsbeurt. Is uw auto al klaar voor de zomer?
Maak hier een afspraak
img
Hospitality training
Tijdens de uitreiking van de BOVAG Autobedrijf van het Jaar 2016-2017 werd al gezegd dat ‘gastvrijheid als rode draad door de bedrijfsvoering loopt’ en we doen er alles aan om dit zo te houden! Het volledige team van Autobedrijf De Baaij heeft op 24 april weer een hospitality training gekregen van The Hospitality Factory.
img
Ronald McDonald Benefiet Golftoernooi
Op donderdag 15 juni vond de 7e editie van het jaarlijkse Ronald McDonald Benefiet Golftoernooi plaats. Autobedrijf De Baaij is al jaren sponsor van dit prachtige initiatief en leverde de hole-in-auto voor het toernooi. De opbrengst van het evenement gaat volledig naar het Ronald McDonald Huis in Nijmegen. Een stichting die ervoor zorgt dat gezinnen met een ernstig ziek kind weer dichter bij elkaar kunnen komen.
Meer over onze samenwerking
img
Nijmegen Business rally voor Stichting Onky Donky
Op 16 juni reden maar liefst 14 auto’s mee tijdens de Arnhem en Nijmegen Business rally. Een evenement waarbij de volledige opbrengst gaat naar Stichting Onky Donky, Deze stichting zet zich in voor kinderen in de leeftijd van 3 – 12 jaar met een beperking of zorgelijk bestaan. Autobedrijf De Baaij leverde 3 auto’s voor deze rally.
img
img
Een auto financieren:
de voor- en nadelen.
U heeft eindelijk uw droomauto gevonden, maar u heeft er niet direct het geld voor. Is het financieren van de auto dan een goede oplossing? In deze blog bespreken we de voor- en nadelen van een auto financieren. Lees snel verder.
Lees hier de blog
img
Financieringsmodule: Privé
Benieuwd naar het bedrag dat u als particulier kunt lenen? Via de financieringsmodule van Carmeleon kunt u eenvoudig en snel uw financieringsmogelijkheden zien. Het minimale maandbedrag dat afgelost dient te worden is slechts 1,5% van de totale lening. Stel, u leent een bedrag van €10.000. Uw maandtarief zal dan €150,00 bedragen.
Naar de zakelijke module
Financieringsmodule: Zakelijk
Heeft u een eigen onderneming? Dan komt u in aanmerking voor financial lease. Bij financial lease is er sprake van een vaste looptijd en de mogelijkheid op een slottermijn. Aan het einde van de lening bent u de eigenaar van het voertuig.
Naar de zakelijke module
music
Occasion van de maand
Hyundai Santa Fe 2.4I STYLE 5-S
Elke maand lichten we hier één occasion uit. Een auto die net wat extra aandacht verdient te krijgen. De occasion van deze maand is de Hyundai Santa Fe. Deze stoere crossover SUV heeft nog geen 100.000km gelopen en is voorzien van allerlei luxe opties.
Zo zijn de voorstoelen elektrisch verstelbaar, is er een ingebouwd navigatiesysteem, cruise control, xenon-verlichting en zelfs parkeersensoren. Daarnaast is het natuurlijk een erg ruime auto, waardoor je er fantastisch mee op vakantie kunt gaan. Een caravan of aanhanger? Met een maximum trekgewicht van 2.000kg is dit geen enkel probleem!
 
Geïnteresseerd? Ook deze occasion is te financieren. Stel dat u het volledige bedrag van €18.950 zou financieren, dan zou het maandbedrag slechts €284,50 zijn. Uiteraard kan ook een gedeelte van het bedrag gefinancierd worden.
Bekijk de Santa Fe
Bekijk alle occasions
3img 2img 1img
img
© 2017 Autobedrijf De Baaij
img img img img
SITEMAP
Home
Over
Occasions
Diensten
Acties
Contact & Openingstijden
Virtuele tour
Maak een afspraak
INFO
Autobedrijf De Baaij

Aldenhof 11-01
6537 AC, Nijmegen
Nederland

info@autobedrijfdebaaij.nl
024-3440424
Stuur deze nieuwsbrief door | Meld u af | Webversie