Facebook Image
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
Autobedrijf De Baaij | info@autobedrijfdebaaij.nl) aan
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
img

Welkom bij onze maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij.

Autobedrijf De Baaij  
Uw thuishaven voor uw auto
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij       Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij       Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
 
Welkom
Welkom bij onze achtste, maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij. Maandelijks leest u hier een blog, geven we een update uit de garage en zal een occasion uitgelicht worden. Veel leesplezier!

Team Autobedrijf De Baaij
Updates vanuit onze garage
Herfstspecial
De zomer is (helaas) weer voorbij. Bijna iedereen is weer aan het werk en hoewel we nog hopen op wat zonnestralen begint het alweer wat kouder te worden. In deze herfstspecial leggen we daarom de nadruk op onderhoud van de auto. De herfst is het jaargetijde met de meeste verrassingen voor de bestuurder.
img
Volle bezetting
Het team van Autobedrijf De Baaij is weer op volle kracht. De monteurs zijn terug van vakantie en ook de receptie is weer goed bemand. Giel begint maandag 2 oktober aan zijn eerste werkdag. Wij danken u voor uw begrip tijdens de zomermaanden.
Lees hier het interview met Giel
img
Laatste maand als Autobedrijf van het Jaar 2016-2017
Heel even terug naar vorig jaar. Even terug naar dat fantastische moment. Op 4 oktober 2016 werden wij verkozen tot BOVAG Autobedrijf van het Jaar 2016-2017. Voor ons is er niet erg veel veranderd, wij zijn op dezelfde voet verder gegaan. Wij wensen de finalisten van dit jaar heel erg veel succes!
img
img
BLOG:
10 tips voor een veilige herfst.
De herfst verrast vele bestuurders. Opletten dus! In deze blog helpen wij u veilig op weg.
Lees hier onze blog
Wintercheck – Ook in de herfst
Het klinkt wellicht nog wat vroeg, maar wij raden u aan om alvast een wintercheck te doen. Tijdens de wintercheck wordt uw auto gecontroleerd op meer dan 30 punten. De herfstcheck/wintercheck kost slechts €29,50,- Maak nu een afspraak en ga veilig op weg.
Maak nu een afspraak
Koplampen polijsten
Last van doffe koplampen? Een doffe koplamp zorgt ervoor dat uw zicht sterk verminderd wordt. Dit kan gevaarlijk zijn, zeker in de komende koude en donkere maanden. Voor slechts €55,- brengen wij een doffe koplamp weer in nieuwstaat. Dit doen wij door het polijsten van de koplamp. Dit is niet alleen mooi, maar ook een stuk veiliger!
Meer informatie
music
Occasion van de maand
VOLVO XC70 2.4D D5
Elke maand lichten we hier één occasion uit. Een auto die net wat extra aandacht verdient te krijgen. De occasion van deze maand is de Volvo XC70 2.4 D5. Een zeer stoere en ruime stationwagen, voorzien van vele luxe opties.
Deze Cross Country, met 200.000km op de teller, is zeer luxe uitgerust. Denk aan een fullmap navigatiesysteem, automaat, cruise- en climatecontrol en parkeersensoren voor en achter. De 2.4 dieselmotor levert meer dan 200pk .

Interesse? Ook deze prachtige Volvo is te financieren. Stel dat u het volledige bedrag van €19.950 zou financieren, dan zou het maandbedrag slechts €299,25 zijn. Dit is enkel bij volledige financiering, zonder dat hier rekening is gehouden met een eventuele inruil. Slechts een gedeelte financieren? Ook dat is mogelijk.
Bekijk de Volvo
Bekijk alle occasions
3img 2img 1img
img
© 2017 Autobedrijf De Baaij
img img img img
SITEMAP
Home
Over
Occasions
Diensten
Acties
Contact & Openingstijden
Virtuele tour
Maak een afspraak
INFO
Autobedrijf De Baaij

Aldenhof 11-01
6537 AC, Nijmegen
Nederland

info@autobedrijfdebaaij.nl
024-3440424
Stuur deze nieuwsbrief door | Meld u af | Webversie