Facebook Image
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
Autobedrijf De Baaij | info@autobedrijfdebaaij.nl) aan
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
img

Welkom bij onze maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij.

Autobedrijf De Baaij  
Uw thuishaven voor uw auto
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij       Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij       Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
 
Welkom
Welkom bij onze zevende, maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij. Maandelijks leest u hier een blog, geven we een update uit de garage en zal een occasion uitgelicht worden. Veel leesplezier!

Team Autobedrijf De Baaij
Updates vanuit onze garage
Afscheid van Johan
Zoals velen van jullie wellicht al vernomen hebben heeft Johan afgelopen maand afscheid genomen van Autobedrijf De Baaij. Johan gaat zijn kennis overdragen aan de nieuwe generatie. Hij gaat namelijk lesgeven op het ROC.

Wij willen Johan bedanken voor de ruim 7 mooie jaren en wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging.
img
Nieuwe versterking
Na het vertrek van Johan konden we natuurlijk niet stil blijven zitten. Wij zijn blij en trots dat we Giel aan u mogen voorstellen als nieuwe Werkplaats Manager. Alvast kennismaken met Giel? Via onderstaande button is een interview met hem te lezen.
Lees hier het interview
img
Autobedrijf De Baaij 1 jaar
Het was feest bij Autobedrijf De Baaij, want wij bestonden op 1 augustus één jaar. Althans, onder de nieuwe naam en huisstijl. Thijs is al sinds 01-01-2010 eigenaar, en vond het nu tijd om zijn eigen naam aan het bedrijf te verbinden. Daarnaast hebben wij natuurlijk al meer dan 20 jaar ervaring als Autobedrijf Van Gool, we zijn namelijk begonnen in 1989!
img
img
BLOG:
Kennismaken met Giel.
Een nieuw gezicht bij Autobedrijf De Baaij. Hoogste tijd om eens kennis te maken met Giel. Over zijn ambities en de reden dat hij graag ons team komt versterken.
Lees hier het interview
Trekhaken.nl – Het goedkoopste montageadres.
Altijd al een trekhaak onder de auto willen hebben? Van plan om toch eens met een aanhanger te gaan rijden? Autobedrijf De Baaij is montagepartner van Trekhaken.nl, de goedkoopste trekhaak leverancier van Nederland. Informeer eens naar de mogelijkheden.
Neem contact op
EasyWay van Bosch
Twijfelt u weleens over de staat van uw accu? Start de auto soms moeizaam? Bekijk dan eens het EasyWay programma van Bosch. Dit programma zorgt ervoor dat u altijd met een gerust hart rond kunt rijden.
Bekijk Bosch EasyWay
music
Occasion van de maand
CITROËN C5 2.0 BLUEHDI
Elke maand lichten we hier één occasion uit. Een auto die net wat extra aandacht verdient te krijgen. De occasion van deze maand is de Citroën C5 2.0 BLUEHDI. Een zeer ruime stationwagen, voorzien van vele luxe opties.
Deze Citroën, met slechts 23.246km op de teller, heeft aardig wat vinkjes op de optielijst staan. Denk aan een touchscreen navigatiesysteem, automaat, regensensor en parkeersensoren voor en achter. De Franse 2.0 dieselmotor levert 180pk.

Interesse? Ook deze auto is te financieren. Stel dat u het volledige bedrag van €32.950 zou financieren, dan zou het maandbedrag slechts €494,25 zijn. Dit is enkel bij volledige financiering, zonder dat hier rekening is gehouden met een eventuele inruil. Slechts een gedeelte financieren? Ook dat is mogelijk.
De zomer is nog niet voorbij, althans dat hopen we. September kan een hele mooie maand worden. Om hier nóg meer van te genieten hebben wij deze stoere Mini Cooper Cabrio in S-uitvoering te koop staan. Bekijk ‘m snel. 
img
Bekijk de Citroën
Bekijk de Mini
Bekijk alle occasions
3img 2img 1img
img
© 2017 Autobedrijf De Baaij
img img img img
SITEMAP
Home
Over
Occasions
Diensten
Acties
Contact & Openingstijden
Virtuele tour
Maak een afspraak
INFO
Autobedrijf De Baaij

Aldenhof 11-01
6537 AC, Nijmegen
Nederland

info@autobedrijfdebaaij.nl
024-3440424
Stuur deze nieuwsbrief door | Meld u af | Webversie