Facebook Image
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
Autobedrijf De Baaij | info@autobedrijfdebaaij.nl) aan
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
img

Welkom bij onze maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij.

Autobedrijf De Baaij  
Uw thuishaven voor uw auto
Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij       Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij       Nieuwsbrief - Autobedrijf De Baaij
 
Welkom
Welkom bij onze zesde, maandelijkse nieuwsbrief. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom Autobedrijf De Baaij. Maandelijks leest u hier een blog, geven we een update uit de garage en zal een occasion uitgelicht worden. Veel leesplezier!

Team Autobedrijf De Baaij
Updates vanuit onze garage
De vakantie is begonnen
Heerlijk toch? Veel mensen gaan een mooie vakantie met de auto tegemoet, zo ook onze eigen medewerkers. Om die reden hebben wij minder mensen tot onze beschikking, waardoor u wellicht minder snel geholpen wordt dan dat u van ons gewend bent. Een afspraak maken kan via onze website of door te bellen. Wij vragen om uw begrip.
Maak hier een afspraak
img
Landelijke campagne van Bosch
Lights, camera, action! Vorige week kregen wij bijzonder bezoek van Bosch Nederland. Voor hun landelijke campagne hebben ze opnames gemaakt bij ons in de werkplaats. Hebben jullie de radiocommercial ook voorbij horen komen?
img
Jaarlijkse vakantiebarbecue
Op vrijdag 14 juli vond de jaarlijkse Autobedrijf De Baaij vakantiebarbecue weer plaats. Voor alle werknemers, inclusief partners en kinderen. De catering werd verzorgd door Helden en het was weer om te smullen!
img
img
10 autovakantie tips:
voor een veilige zomer
Maar liefst 70% van alle autobezitters in Nederland gaat met de auto op vakantie. Met of zonder caravan, het wordt hard werken voor uw vierwieler. In deze blog geven wij 10 tips om veilig de vakantie door te komen. Lees snel verder.
Lees hier de blog
Afspraak maken voor een zomercheck
Wij willen niets liever dan dat onze klanten veilig op vakantie gaan. Het is daarom belangrijk om vóór de vakantie even stil te staan bij de staat van uw auto. Maak nu een afspraak voor een zomercheck, voor slechts €29,95.
Plan een zomercheck
Pechhulp van Bosch
Er is niets vervelender dan met pech langs de weg staan. En al helemaal als u op vakantie bent. Met pechhulp van Bosch bent u verzekerd van vervangend vervoer. Daarnaast is de auto verzekerd en is dit niet persoonsgebonden.
Meer informatie
music
Occasion van de maand
BMW 5-SERIE 520D TOURING LUXURY
Elke maand lichten we hier één occasion uit. Een auto die net wat extra aandacht verdient te krijgen. De occasion van deze maand is de BMW 5-serie 520D Touring Luxury. Een heerlijke vakantieauto, maar ook ideaal voor zakelijke kilometers.
Deze BMW, met slechts 30.610km op de teller, is voorzien van allerlei luxe die je van een auto van dit niveau mag verwachten. Denk aan een navigatiesysteem, 8-traps automaat, park distance control en een volledig lederen interieur. Bovendien levert de 2.0 liter diesel motor maar liefst 190pk.
 
Geïnteresseerd? Ook deze occasion is te financieren. Stel dat u het volledige bedrag van €38.950 zou financieren, dan zou het maandbedrag slechts €584.25 zijn. Uiteraard kan ook een gedeelte van het bedrag gefinancierd worden of een auto ingeruild worden.
Bekijk de BMW 520D
Bekijk alle occasions
3img 2img 1img
img
© 2017 Autobedrijf De Baaij
img img img img
SITEMAP
Home
Over
Occasions
Diensten
Acties
Contact & Openingstijden
Virtuele tour
Maak een afspraak
INFO
Autobedrijf De Baaij

Aldenhof 11-01
6537 AC, Nijmegen
Nederland

info@autobedrijfdebaaij.nl
024-3440424
Stuur deze nieuwsbrief door | Meld u af | Webversie